Divize FOOD TECHNOLOGY

Divize potravinářských technologií vznikla v roce 2006 se zaměřením zejména na prodej přírodních cukrů, sirupů a jejich náhrad. Již od počátku vzniku naší společnosti jsme zařadili do našeho portfolia produktů celou řadu potravinářských aditiv, která nakupujeme od významných světových výrobců. Další nedílnou součástí naší nabídky je portfolio kořenících směsí a aditiv do masného průmyslu. Jako samozřejmý doplněk naší nabídky cukrů, sirupů a potravinářských aditiv je také komplexní technologický servis včetně analýzy vzorků produktů.

Naše nabídka:

Tekuté glukózové sirupy – standardní glukózové, škrobové a maltózové sirupy. Vhodné pro použití v celé řadě oblastí potravinářského průmyslu (výroba cukrovinek, mražených smetanových krémů, pekárenství).

Glukózovo-fruktózové sirupy (izoglukóza) – slouží jako levná alternativa tekutého a invertního cukru. Spolupracujeme s předními evropskými výrobci a garantujeme prvotřídní kvalitu. Vhodné do nealko nápojů, konzumních sirupů a pro surogaci piva.

Tekutý cukr – směs invertu a cukru (sacharózy).Tento produkt nepodléhá krystalizaci a díky svému složení jej lze používat do celé řady ovocných a izotonických nápojů ke zvýraznění ovocné chuti.

Práškové přírodní cukry a ostatní škrobové deriváty – nabízíme krystalickou glukózu monohydrát, krystalickou fruktózu, maltodextriny (DE 6-19) a sušené glukózové sirupy (DE 20-50).

Škroby – přírodní a modifikované kukuřičné a bramborové škroby.
Kořenící směsi a aditiva do masného průmyslu – nabízíme koření, extrakty koření a jejich směsi s funkčními aditivy. Specializujeme se zejména na speciální kutrovací přípravky a směsi pro přípravu láků na nástřiky a masírování.

Ostatní produkty a aditiva do potravinářské průmyslu - v naší nabídce nechybí konzervanty, aromata, kyseliny, zahušťovadla, stabilizátory a umělá sladidla. Nabídku neustále rozšiřujeme, pro bližší informace nás prosím kontaktujte.

Kontakty: